Vreme Poseta Svaki dan od 10 - 12 i od 15 - 18 h.
Nazovite Nas (+381) 023/262-389 (+381) 064/ 107-18-14
Posaljite Email lazarevicstefan1991@gmail.com

O Nama

Dom za starija i odrasla lica smešten je u Zrenjaninu, u Ulici Prizrenska 9a. Nalazi se u mirnom okruženju, u neposrednoj blizini Karađorđevog parka, prirodno čistom i prijatnom ambijentu koji pogoduje rehablitaciji i boravku starih ljudi.
Da bi ulepšali starost i olakšali život starim licima osnovali smo dom za starija i odrasla lica Fortis Vita koji je malog smeštajnog kapaciteta (23 korisnika) što omogućava pružanje kvalitetne usluge svakom korisniku od strane osoblja.

Vlasnik doma je Lazarević Stefan koji dolazi iz porodice lekara.

Dvadesetčetvoročasovna nega podrazumeva medicinsku brigu o nasim korisnicima kao i besprekornu higijenu korisnika i njihovog životnog prostora.

Dom za starija i odrasla lica Fortis Vita pruža sve što je potrebno za kvalitetan i komforan život naših korisnika.Pored nege visokog kvaliteta,dom za starija i odrasla lica Fortis Vita stvara osećaj sigurnosti i topline Vašeg sopstvenog doma, u šta će vas uveriti naše osoblje, koje će uz svoju ljubaznost i prijatan odnos pružiti svu potrebnu pomoć i podršku u procesu Vašeg prilagođavanja .
Takođe, dvorište našeg doma je uređeno da obezbedi prijatan boravak dok se bude uživalo u čistom vazduhu i odmoru na suncuu mirnom komšiluku u kome se naš dom nalazi.

Usluge Staračkog doma Fortis Vita

U ponudi su:

– trajni smestaj,
– privremeni smeštaj,
–  mogućnost smeštaja lica preko vikenda.

U Staračkom domu Fortis Vita omogućeno je korišćenje wi fi sistema ,tako da ako niste u mogućnosti da posetite svoje najmilije može te ih videti putem skypa.

U svako doba dana i noći, u nasem domu za stare, o našim korisnicima brinu medicinske sestre i negovateljice, a na raspolaganju je i stručna pomoć doktora Živorada Lazarevića i doktorke Mirjane Lazarević, kao i ostalih specijalista iz raznih oblasti medicine. Dvadesetčetvoročasovna nega podrazumeva i besprekornu higijenu korisnika i njihovog životnog prostora.

Pišite nam, želimo da Vam pomognemo da pronađe smeštaj koji najviše odgovara Vašim potrebama.